26 Kasım 2007

ÇOK ÜZGÜNÜM

Bugün düzenli blog gezintilerimi yaparken, aldığım acı bir haberden dolayı, şok oldum.

Büyüleyen Mutfak Kokusu sevgili Esra arkadaşımızın aramızdan ayrıldığını öğrendim.

Yazıları, taziyeleri okudukça, gözlerime inanamadım.

Öylesine hareketli, neşeli, canlıydı ki, sitesine girildiği andan itibaren herkesi etkileyen bir pozitif enerji yayıyordu.

İnanamıyorum gerçekten inanamıyorum. Ne söyleyeceğimi ise hiç bilemiyorum.

Hayata sıkı sıkı sarılmak, her yeni günün, bize verilen bir şans olduğunu bilmek lazım. Doya doya yaşamak, sıkıntı, üzüntü ve acıları geride bırakmak, sevdiklerine sarılmak lazım.

Elveda Esra....mekanın cennet olsun. Seni özleyeceğiz.

1 yorum:

LaMa dedi ki...

Zerrin’in önerisiyle kevgirin yeni sayı Esra’ya hediye gelsin istedik. Onun sevdiği yemekler, onun kendi tarifleri bizim uygulamalarımız ile yeni sayıda yer alsın. Hüzünlü, mutsuz yazılar değil, mutlu, güzel anılarla dolu eğlenceli bir sayı olsun, Esra’yı gülümsetelim ve sevindirelim. Düşünün ki bu ona bir veda değil sürpriz hoş geldin hediyesi. Esra ile tanışmanızdan, komik anılarınızdan, yorumlaşmalarınızdan, paylaştıklarınızdan bahsedin. Fazla bir paylaşımınız olmadıysa da tarifini o kadar lezzetli pişirin ki anısız da olsa ondan bir aferin kapın.

Önümüzde sadece 2 gün var. Bu iki gün içinde aşağıdaki listeden seçeceğiniz yemeği pişirip fotoğrafını da çekerek yazınızla birlikte “esraicin@gmail.com” adresine mail atın.